Telefon

073-76 72 077

Hitta hit

Upplandsgatan 70

113 44 Stockholm

Tjänster

Våra studios är kompletta med inspelningsutrustning för produktion av ljud- och talböcker, musik, poddar mm. Dom är rymliga och utrustade med bra ventilation, något som möjliggör en trevlig arbetsmiljö.

Vi har tre stycken Studiobricks Voice Over Edition med måtten: 1.98 x 1.98 cm, Studiobricks är marknadsledare och mångårig partner till oss. Utöver Studiobricks erbjuder vi en fullt utrustad poddstudio redo för inspelning. Poddstudion är flitigt använd av flera kända profiler i poddvärlden.

Vi erbjuder

Komplett produktion

Vi producerar ljud- och talböcker från manus till publiceringsklara filer. Vi sköter upphandlingen av inläsare, har du redan en upphandlad röst så går det givet bra eller om du som författare önskar läsa in din egen bok.

Digitalisering av media

Vi kan tillhandahålla de flesta tjänster inom digitalisering av media. Det kan röra sig om att tillgängliggöra texter för personer med nedsatt syn och hörsel, eller att digitalisera äldre texter. 

Hyra studio

Vi hyr ut våra fullt utrustade studios och poddstudio. Kontakta oss för offert.

Så här arbetar vi

De flesta av våra kunder har oss som partner i hela produktionskedjan. Det går dock även utmärkt att välja ut de delar som passar just dina behov bäst. 

Förproduktion

Vi föreslår passande röst beroende på bokens genre. Boken levereras till inläsaren i digitalt format för att planera inläsningen. Det innebär inte minst att säkerställa korrekt uttal när det gäller egennamn, orter med mera. Bokens omfång i timmar uppskattas och studio förbereds avseende teknisk utrustning och programvara.

Produktion

Under överinseende av producenten så läser vald inläsare in boken. Produktionsledaren ser till att tekniska och mjukvaruinställningar är anpassade för rösten i fråga.

Efterproduktion

Här sker korrlyssning och klipp samt mastring av filerna. Omtag klipps bort och eventuella missljud tas bort. Ljudnivå och ljudkvalitet kontrolleras. Därefter korrekturlyssnas ljudfilen för att säkerställa att inläsningen är korrekt inläst och håller våra högt ställda kvalitetskrav.
Slutligen bearbetas filen till beställarens önskemål.